Beste rackets voor 2020

In 2020 verandert het badmintonspel, de speelstijl en de behoefte aan rackets. Nu hebben spelers ultrasterk maar lichtgewicht materiaal nodig dat grote nauwkeurigheid kan bieden, een bliksemsnelle racketsnelheid en ultieme kracht op smash zodat de speler het spel kan domineren. De fabrikant doet onderzoek het badmintonspel van de wereldtop en kijkt hoe ze nog beter rackets kunnen maken. Gelukkig kunnen we tegenwoordig de juiste apparatuur in een kwestie van seconden vinden – het is precies dezelfde hoeveelheid tijd die het ons kost om bij premium-bonus-code.nl te komen en te lezen over mogelijke codes die in de toekomst beschikbaar zullen zijn.

Dus in dit artikel gaan wij kijken wat de beste rackets voor 2020 zijn!

1. Yonex Nanoflare 800

Yonex Nanoflare 800 staat op nummer 1 vanwege zijn ongelooflijke snelheid om agressief spel en snelle vuurrally’s te ondersteunen. Yonex gebruikte zijn Razor Frame-technologie die de luchtweerstand met 9,3% verminderde en de Ultra Slim Shaft draagt ​​bij aan de aerodynamische eigenschappen van het racket.

De kop van het racket is ontwikkeld met zeer elastisch grafietmateriaal HMG en M40X met een verbetering van 7,3% van de afstotingsprestaties in vergelijking met conventioneel grafiet en de schacht van dit badmintonracket is ontwikkeld met het H.M Graphite.

2. Yonex Astrox 99 LCW

Yonex Astrox 99 LCW wordt onderschreven door de populaire Maleisische badmintonspeler Lee Chong Wei. Van kleur van het racket tot materiaal van dit racket wordt gekozen door Lee Chong Wei. Dit racket weerspiegelt volledig de speelstijl de topspeler. Astrox 99 LCW is ontwikkeld met revolutionaire Namd-technologie die in principe de shuttlecontacttijd met het snaarbed verbetert en een enorm vermogen op de shuttle genereert met een hogere swing-snelheid.

3. Thrax G Force Strike II Gen

Deze in onze beste racketlijst is van Thrax, een toonaangevend Indiaas bedrijf dat sportartikelen produceert voor de professionele en recreatieve sport. Thrax G Force Strike II Gen is ontwikkeld met een innovatief concept zoals Thrax Lean Attack en i-Dampers-technologie. In Thrax Lean Attack is de framedoorsnede ontwikkeld met een aerodynamische sectie, wat resulteert in de beste aerodynamica die helpt bij hoge swingsnelheid. Met de beste aerodynamica kan de speler de schoten raken met de nauwkeurige steile hoeken.

Thrax gebruikte i-Damper-technologie waarbij gespecialiseerd materiaal (door wolfraam geïnfuseerde doorvoertules met dempers) wordt gebruikt op kritieke plaatsen in het racketframe. Deze technologie helpt bij het maximaliseren van de contacttijd tussen shuttle en string, wat resulteert in maximale overdracht van het vermogen naar shuttle.

4. Li Ning 3D Calibar 001

Li Ning 3D Calibar 001 is een van de beste badmintonracket gelanceerd in het jaar 2019-20. Het frame van dit badmintonracket is een high-tech geometrisch goedgekeurd badmintonracketframe dat de luchtweerstand aanzienlijk vermindert en hoge swing-snelheden produceert voor de grootste slagen in de game.

3D Calibar 001 heeft gestroomlijnde ontwerpen die de kracht van het badmintonracket vergroten. Met een geoptimaliseerd ontwerp en een geoptimaliseerd aerodynamisch frame, krijgt de speler snelle racketswingsnelheid die helpt bij een dodelijke tegenaanval en de meest indrukwekkende schoten naar voren brengt.

5. Yonex Duora 10 LT

Yonex Duora 10 LT wordt geleverd met de allernieuwste technologie zoals Dual Optimum System, Aero-box frame enz., Zodat je met elke single het veld op kunt. Duora 10 LT wordt geleverd met het Dual Optimum-systeem, waarbij het eerste twee frames is, een frame ontwikkeld met de Nanometrische DR en het tweede is het Aero-frame ontwikkeld met de Ni-Ti-vezel is samengevoegd.