Wat zijn de beste badmintonblogs van dit moment

Iedereen wil natuurlijk up-to-date blijven met de laatste badmintonweetjes en wil helemaal op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Er zijn ook veel sites die niet alleen informatie hebben over sportwedstrijden in het algemeen, maar ook codes die toegankelijk zijn door de klik hier of door bepaalde aanbiedingen te googelen. Maar wij willen graag laten weten dat de wereld iets groter is. Hieronder staan een aantal goede blogs, bekijk ze vooral eens en zie of er wat tussen zit voor je.

1. De Adcocks zijn toegetreden tot de wereld van bloggen!

Dat klopt, Chris en Gabby Adcock, de Britse gemengde dubbele spelers, hebben een nieuwe website gemaakt met een blog. Nog cooler: ze hebben vertalingen in het Chinees, Maleis, IndonesiĆ« en een Indiase taal. Ze kennen hun badmintonpubliek zeker en het is fijn dat ze iedereen bedienen. Ze bloggen niet veel en het zijn meestal korte blogs, maar ze bieden een aantal unieke inzichten van een van ‘s werelds beste gemengde dubbel teams.

2. Nicholas Bonkowsky’s Badminton-blog

Hij schrijft bijna nooit meer updates, ongeveer eens per 6 maanden, maar Nicholas blijft het doen, dus hij maakt de actieve bloggerlijst. Ik hou nog steeds van zijn gigantische lange blogposts met details over alle onderdelen van de badmintonwedstrijd, inclusief wat hij na de wedstrijden doet. Blogbericht om te bekijken: 2016 THAIHOT China Open. Het was dus interessant om te horen hoe de concurrentie eruitzag vanuit het oogpunt van de speler.  Dat is alles wat wij weten over het bloggen van de professional, maar hoe zit het met de amateurspelers? Er zijn twee nieuwe inzendingen in dit veld, beide vrouwen!

3. Badminton-kronieken

Dit zijn de kronieken van Jooji, een vrouw in Engeland die onlangs badminton heeft gevonden en er een echte passie voor heeft. Ze is een beginner en ik denk dat elke badmintonspeler zich kan verhouden tot haar opgetogenheid en depressie, door de sport vanaf nul te leren. Ik bedoel, dat was ik toen deze blog begon, dus ik kan meer dan begrijpen.

Ik vind het ook een vrouwelijke blogger en ze is helemaal eerlijk en open over haar menstruatie en haar haar en andere dingen waar mannelijke spelers zich geen zorgen over hoeven te maken. Toen ze haar blog begon, was ze een blogger die meerdere keren per week publiceerde. Nu komen haar blogberichten steeds verder uit elkaar, dus ik hoop niet dat ze haar passie voor spelen verliest.

4. Sydney Social Badminton

Een andere vrouwelijke blogger: Eve woont en speelt in Sydney, Australiƫ (vandaar de naam). Eve praat minder over zichzelf en haar eigen training en meer over de sport. Ze heeft interviews met spelers in haar club die interessant zijn. Ze schrijft ook op een meer droge/academische toon, dan de meer gemakkelijke toon van de meeste bloggers.

Maar in een bericht zegt ze dat ze een sportschrijver wil worden en misschien is dat waarom. Ze is ook vertraagd in haar plaatsing, maar sinds kort is ze een beetje actiever, dus hopelijk houdt ze het vol.

5. Blogger-kerkhof (voor dode blogs)

Zonder updates over ongeveer een drie, denk ik dat de blog van Luke Couture als non-actief kan worden beschouwd. Maar ik neem aan dat hij nog steeds badminton speelt, dus hopelijk zal hij weer bloggen. Ken je blogs die in de lijst moeten worden opgenomen? Heb je een badmintonblog die je recent bent gestart? Laat het ons dan alsjeblieft weten!